اکانت تلگرام و کاربرد آن برای کاربران تلگرامReviewed by mjs on Nov 5Rating: 4.5اکانت تلگرام و کاربرد آن برای کاربران تلگرامچگونه از من خارج شوید؟ به یاد داشته باشید که شما می توانید از Telegram به عنوان بسیاری از دستگاه ها در همان زمان استفاده کنید، همانطور که دوست دارید. اگر از سیستم خارج شوید، پیام های ابر خود را از دست نمی دهید. با این وجود، همه چت های مخفی و تمامی پیام های داخل آن را هنگام ورود به سیستم از دست خواهید داد. iOS:به تنظیمات بروید، سپس ویرایش کنید، سپس از سیستم خارج شوید. آندروید، ویندوز فون: به تنظیمات بروید و سپس خروج.

 

اکانت تلگرام

اکانت تلگرام

 

  • چگونه از اکانت من  خارج شوید؟
    به یاد داشته باشید که شما می توانید از اکانت تلگرام به عنوان بسیاری از دستگاه ها در همان زمان استفاده کنید، همانطور که دوست دارید. اگر از سیستم خارج شوید، پیام های ابر خود را از دست نمی دهید. با این وجود، همه چت های مخفی و تمامی پیام های داخل آن را هنگام ورود به سیستم از دست خواهید داد.

iOS:

به تنظیمات بروید، سپس ویرایش کنید، سپس از سیستم خارج شوید.
آندروید، ویندوز فون: به تنظیمات بروید و سپس خروج.

توجه داشته باشید که خروج از سیستم از راه دور پیام های چت مخفی خود را بر روی دستگاه شریک خود انجام نمی دهد – برای انجام این کار ابتدا «تاریخ پاک کردن» را انتخاب کنید.


رزرو هتل در مشهد - اقامت در مشهد

iOS:

ضربه تند وشدید زدن به چپ در چت مخفی، را انتخاب کنید “پاک کردن تاریخ”.
آندروید: در یک چت طولانی ضربه بزنید، «پاک کردن سابقه» را انتخاب کنید.

مهم: مخاطبین متقابل شما (افرادی که در مخاطبین شما هستند که شماره شما نیز دارند) شماره جدید خود را در دفترچه آدرس خود در مخاطب خود اضافه کنید، مگر اینکه در اکانت تلگرامآنها را مسدود کرده باشید. این باعث می شود که اعداد حتی ساده تر شوند.

برای تغییر شماره خود، به تنظیمات بروید، سپس روی شماره تلفن خود (فقط بالای نام کاربری)، سپس شماره «تغییر شماره» را ضربه بزنید. اگر قبلا یک حساب اکانت تلگراممختلف در شماره هدف داشته باشید، ابتدا باید آن حساب را حذف کنید.

  • چگونه حساب من را حذف کنم؟
    اگر می خواهید حساب خود را حذف کنید، می توانید این کار را در صفحه غیر فعال کردن انجام دهید. حذف یک حساب کاربری برای همیشه، همه پیام ها و مخاطبین شما را حذف می کند. همه گروه ها و کانال هایی که ایجاد کرده اید، یتیم شده و بدون یک خالق باقی می ماند اما مدیران حقوق خود را حفظ می کنند.

این عمل باید از طریق حساب اکانت تلگرامشما تأیید شود و نمی تواند لغو شود.

توصیه می کنیم از یک مرورگر غیر موبایل برای این روند استفاده کنید.
توجه داشته باشید که کد را از طریق اکانت تلگرام، نه SMS دریافت خواهید کرد.

  • اگر حساب من حذف شود چه اتفاقی می افتد؟
    همانطور که در بالا ذکر شد، تمام اطلاعات شما از سیستم ما می شود: همه پیام ها، گروه ها و مخاطبین مرتبط با حساب شما حذف خواهند شد. گفته می شود که مخاطبین شما همچنان قادر به گفتگو در گروه هایی هستند که شما ایجاد کرده اید و همچنان نسخه ای از پیام های ارسالی آنها را در اختیار شما قرار می دهد. بنابراین اگر میخواهید پیامهایی بفرستید که بدون ردیابی ناپدید میشوند، به جای آن از تایمر خود تخریب خود استفاده کنید.

خاتمه حساب تلگرام غیرقابل برگشت است اگر مجددا ثبت نام کنید، به عنوان یک کاربر جدید ظاهر می شوید و تاریخ، مخاطبین یا گروه های خود را دریافت نمی کنید. افرادی که شماره تلفن خود را در مخاطبین خود دارند، به شما اطلاع داده خواهد شد. کاربر جدید به عنوان مکالمهای جداگانه در لیست پیامها نمایش داده میشود و سابقه مکالمه آنها با این کاربر جدید خالی خواهد بود.

  • چگونه حساب خود نابودی کار می کند؟
    Telegram یک سازمان تجاری نیست و فضای دیسک ما را به مقدار زیادی ارزش می گذارد. اگر از اکانت تلگراماستفاده نکنید و برای حداقل شش ماه وارد نشوید، حساب شما با تمام پیام ها، رسانه ها، مخاطبین و هر بخش دیگری از اطلاعات ذخیره شده در ابر اکانت تلگرامحذف خواهد شد. شما می توانید زمان دقیق را تغییر دهید پس از آن حساب کاربری غیر فعال خود را در تنظیمات خود تخریب کنید.

این ویژگی در تاریخ 19 نوامبر 2014 معرفی شد. از آنجا که تنظیمات خودکفای پیش فرض برای حسابهای اکانت تلگرامشش ماه است، حسابهایی که تا قبل از 19 نوامبر 2014 فعال بوده اند، در 19 مه 2015 خود را ویران کردند.

  • تلفن من به سرقت رفته است چه کار کنم؟
    اول از همه، متاسفم در مورد گوشی شما. متاسفانه، شماره تلفن تنها راه برای شناسایی کاربر اکانت تلگرامدر حال حاضر است. ما اطلاعات اضافی در مورد شما جمع آوری نمی کنیم، بنابراین هر کدام از این شماره ها دارای حساب کاربری است. این بدان معنی است که ما نمی توانیم به شما کمک کنیم، مگر اینکه به شماره تلفن یا اکانت تلگرامخود در هر یک از دستگاه های خود دسترسی داشته باشید.

 

به تنظیمات اکانت تلگرامبروید – حریم خصوصی و امنیت و دو مرحله تأیید را روشن کنید. به این ترتیب شماره تلفن تنها برای ورود به حساب کاربری شما کافی نخواهد بود.
به تنظیمات – حریم خصوصی و امنیت – جلسات فعال بروید و جلسه اکانت تلگرامخود را در دستگاه قدیمی متوقف کنید. هر کسی که گوشی شما را نداشته باشد قادر به ورود دوباره نخواهد بود، زیرا آنها رمز عبور شما را نمی دانند.
با ارائه دهنده تلفن خود تماس بگیرید تا سیم کارت قدیمی خود را مسدود کرده و شماره جدید خود را صادر کنید.
اگر تصمیم به تغییر شماره تلفن جدید دارید، فراموش نکنید که به تنظیمات بروید، روی شماره تلفن خود ضربه بزنید و شماره اکانت تلگرامخود را به شماره جدید تغییر دهید.
من به اکانت تلگرامدر هر دستگاه دیگری دسترسی ندارم

اول و مهمتر از همه شما باید با ارائه دهنده تلفن خود تماس بگیرید تا سیم کارت قدیمی خود را مسدود کرده و شماره جدید خود را صادر کنید.
صبر کنید تا سیم کارت جدید خود را با شماره قدیمی دریافت کنید، وارد اکانت تلگرامشوید، سپس به تنظیمات – حریم خصوصی و امنیت – جلسات فعال بروید و جلسه اکانت تلگرامخود را در دستگاه قدیمی متوقف کنید.

حذف اطلاعات حساس

دزد های معمول معمولا بلافاصله سیم کارت را بیرون می ریزند (تلفن به این ترتیب سخت تر است)، سپس دستگاه ها را پاک کنید و آنها را فروخته، بنابراین در صورت خرابکاری معمول، اطلاعات زیادی وجود ندارد. اما اگر دلیلی برای نگرانی در مورد داده های دستگاه داشته باشید و قادر به خروج از دستگاه دیگر نباشید بهتر است که آن را از راه دور پاک کنید. شما می توانید بیشتر در مورد آن را در اینجا بخوانید: اپل در iOS، آندروید. متاسفانه، این به شما نیاز دارد تا پیش از این برای این سناریو آماده شوید.

شما می توانید حساب اکانت تلگرامخود را حذف کنید اگر حداقل در یکی از دستگاه های دیگر (موبایل یا دسکتاپ) وارد سیستم شوید. توجه داشته باشید که تلگرام غیرفعال خود را پس از یک دوره زمانی از بین می برد – به طور پیش فرض 6 ماه است.